Ποιοι Είμαστε

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΑquariumΗouse.gr !


Χόμπι ή μια μορφή τέχνης μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το aquascaping και ιδιαίτερα το φυτεμένο ενυδρείο. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει άλματα στο χώρο. Η  ομάδα του aquariumhouse αποτελείται από έμπειρους στο aquascaping χομπίστες με ειδικευμένη γνώση που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό aquascape, που θα πληροί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, όπως κατάλληλος φωτισμός, παροχή Co2, ειδικά υποστρώματα, εξοπλισμό aquascaping, λιπάσματα κ.α. καθώς και να καλύψει όλες τις ανάγκες σας στην προμήθεια ενυδρειακών φυτών και ζωντανών οργανισμών που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια δυναμική, φυσική και πολύχρωμη εικόνα που θα δώσει στο χώρο σας μια χαλαρή και ήρεμη αίσθηση.


Το aquariumhouse.gr  φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο κόσμο ενυδρειακού ενδιαφέροντος με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Τα προϊόντα που σας προτείνουμε και οι εταιρείες που τα παρέχουν ελέγχονται πάντα για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες.


Αυτό που επιθυμούμε είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, παρέχοντας συμβουλές για ότι χρειαστεί βάσει της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο, προασπίζοντας πάντα το συμφέρον σας.

Τα πολύχρωμα ψάρια με έντονη δραστηριότητα και η ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου, μας χαλαρώνουν από την καθημερινή πίεση. Η διατήρηση ενός ενυδρείου παρέχει ποικιλία ενασχολήσεων, διασκέδαση και ταυτόχρονα ένα συναρπαστικό θέαμα μέσα στο σπίτι για ολόκληρη την οικογένεια.

Το ενυδρείο αποτελεί μια μικρογραφία διακοπών ''εν οίκω'.

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, ακολουθήστε ή ‘’σπάστε’’ τους κανόνες που επιβάλει το aquascaping και με την βοήθεια μας το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι εκθαμβωτικό !


Καλωσορίσατε στο σπίτι του ενυδρείου !

Παρακαλούμε θερμά πριν προβείτε σε αγορές να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης του e-shop.